divendres, 3 de juliol del 2020

Fotografies Setmana del 29 de juny al 3 de juliol 2020

UN ESTIU AMB MOLTES GANES I IL·LUSIÓ, SENSE OBLIDAR LES MESURES DE PREVENCIÓ I SEGURETAT QUE HEM DE SEGUIR AQUEST ANY EXCEPCIONAL.

Acabem la primera setmana del Casal amb èxit, amb activitats i funcionament adaptats als protocols i mesures corresponents. Ens espera un estiu ple d'experiències i emocions!

Els més petits ens hem convertit en exploradors. S’han escapat uns animals del zoo i hem sigut els encarregats de trobar on eren. Hem buscat per tot arreu, escola, barri…fins hi tot hem passat un matí sencer als Jardins Mestre Balcells jugant i investigant. A més ens hem convertit en uns artistes i no hem parat de participar en gimcanes, jocs, manualitats, tallers…quina passada!

Els més grans del casal hem començat amb la mateixa energia, amb moltíssimes ganes de retrobar-nos amb els amics de l’estiu passat. Com no podia ser d’una altra forma no hem parat quiets en tot el dia, esports i activitats molt divertides que no deixaven indiferent a ningú, inclús hem anat a passar al matí al Parc Güell on hem fet una gimcana de lo més original!

Un cop finalitzada la setmana, ja tenim ganes de que arribi el pròxim dilluns.

 En aquest àlbum tenim un recull de les fotografies de la setmana

Casal Nou Patufet - Setmana del 29 juny al 3 jul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada