dissabte, 13 de juny del 2020

A punt d'arrencar el Casal Nou Patufet

Els Casals i Campus de la Fundació del Bàsquet Català estan a punt d’arrencar. Us voldríem donar les gràcies per la confiança dipositada en nosaltres i en la confiança que ens doneu pel fet d’inscriure als vostres fills/es als nostres Casals.

Com veureu a continuació, la seguretat és primordial per a nosaltres, igual que per a totes les famílies. Com bé sabeu, ens trobem davant d’una època plena d’excepcionalitat i el nostre àmbit, el lleure, no n’és una excepció. La situació actual fa que ens haguem de replantejar el format de Casal que volem fer sense perdre l’essència de qui som i com volem educar. Per aquest motiu, volem oferir un espai segur i de diversió on tots els infants puguin tornar a retrobar-se amb les seves amistats i gaudir del Casal.

La coordinació del Casal hem estat elaborant tot un seguit de protocols i actuacions que s’hauran de seguir de manera obligatòria. Aquests protocols estan pautats per la Generalitat de Catalunya i coordinats de manera conjunta amb l’Ajuntament de Barcelona i són aplicables tant als infants com a l’equip de monitors/es, entrenadors/es i coordinadors/es.

Com veureu als documents adjunts, s’inclouen tot un seguit de documentació que us recomanem que us els mireu per tal de tenir clares les directrius que s’han de prendre:

  • · Graella de símptomes. Llistat de comprovació de símptomes per a les famílies dels participants a les activitats de lleure d'estiu
  • · Autoritzacions per arribar i marxar sols a casa i per administrar medicació

Qualsevol dubte que es puguin derivar de la lectura de tota la documentació, us podeu posar en contacte amb coordinació del casal, que amb molt de gust resoldran totes les preguntes que pugueu tenir.

Moltes gràcies per tot i ens veiem aviat!

Coordinació del Casal Nou Patufet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada