divendres, 17 de juliol del 2020

Fotografies setmana del 13 al 17 de juliol 2020

Cada setmana és més intensa amb aquest equip de monitors i monitores

Arribem a l’equador del casal a Nou Patufet, seguint amb les activitats així com amb els protocols de seguretat. Cada setmana és més intensa amb aquest equip de monitores i monitors, i la part positiva és que encara ens queden per gaudir dues setmanes més!!

Aquesta setmana els més petits hem seguit la nostra tasca d’exploradors i hem passat la setmana buscant la tortuga que es va escapar del seu cau. Diferents jocs taller i activitats divertidíssimes que finalment ens han fet trobar la tortuga!! Com no podia ser d’una altra forma hem fet recorreguts arreu del barri fins arribar a la Plaça de les dones del 36 on hem passat estones jugant a les activitats preparades pels nostres monitors.

Els més grans continuem amb una dinàmica de lleure i esport amb activitats innovadores i propostes pròpies que no han deixat indiferent a ningú. Tot i que la pluja en va fer aplaçar la sortida a la platja, la vàrem poder realitzar al dia següent on vam estar tot el dia arrebossats entre sorra i onades! Vam acabar esgotats, però amb més ganes de que arribi la pròxima setmana.

Casal Nou Patufet - Setmana del 13 al 17 de juliol 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada