dissabte, 4 de setembre del 2021

Fotografies setmana del 30 agost al 3 setembre 2021

Sisena setmana del Casal d'estiu i primera de setembre. 

En aquest àlbum podeu veure el dia a dia del grup dels petits (de P3 a 1r primària). 

Grup petits

Aquesta setmana, el fil conductor ha estat la recerca de "El petit príncep" perquè es retrobi amb la seva amiga. Ell va marxar de viatge i estem seguint els seus passos a veure si ens el trobem.

Dilluns hem visitat el planeta de la música i ens hem après el ball del petit príncep que tant i tant ens agrada! A més a més, hem dibuixat la nau per poder viatjar pels planetes.

Dimarts estàvem al planeta de l'amistat on ens vam ajudar molts tots i totes perquè això fan els amics i amigues! i en una gimcana per tota l'escola, per fi hem pogut posar-li cara al petit príncep resolent un puzzle!

Dimecres hem viatjat al planeta olìmpic on hem practicat molts esports, atletisme, bàsquet, futbol. I també els hem dibuixat!

Dijous hem viatjat al planeta de les flors i allà hem sabut que la rosa era l'amiga del petit príncep. Hem fet jocs d'aigua, hem construït una flor i hem plantat una llentia que cal que cuidem a casa perquè es pugui fer gran!

Divendres, per fi, hem arribat a l'asteroide del petit príncep i ha estat un dia molt emocionant. No hem vist al petit príncep, però hem pogut escoltar la seva veu. Ens ha dit que li encanta el nostre ball i hem pogut jugar al seu joc preferit! També ens ha deixat una sorpresa, llaminadures que cultiva al seu asteroide que li donen molta energia.


Casal d'estiu. Setmana del 30 ago al 3 setembre 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada