24 de juliol 2023

Fotografies setmana del 24 al 28 juliol 2023

 Aquestes són les fotografies d'aquesta setmana, dels grups dels grans i dels petits del casal Nou Patufet.

Grup petits

Durant aquesta última setmana de casal el grup de “petits” no hem parat quiets! A més de gaudir cada dia dels jocs d'aigua, els petits exploradors i exploradores ens hem endinsat en aquesta ocasió en el món del circ

Hem fet uns quants tallers molt colorits en els quals hem experimentat amb gel i sal i també hem conegut diferents personatges mitjançant diferents dinàmiques i jocs. Per tancar bé aquesta edició del casal d’estiu, aquesta última setmana hem tingut dues sortides molt divertides on hem conegut al drac Rac i ens hem refrescat al parc de la creueta del Coll! 

Moltes gràcies a tots i totes per fer que aquest casal hagi sigut tan divertit! Bon estiu i esperem veure-us l'any vinent!

Grup grans

Cinquena setmana de casal, la setmana dels colors. 

Aquesta setmana hem gaudit de diferents jocs i activitats acompanyades d'un inici de setmana a la platja de Badalona i una última sortida a l'humor Amarillo en la qual ho vam passar estupendament entre proves, reptes, caigudes i riures. 

Moltes gràcies a infants i famílies per formar part del casal, per part nostra ha estat un plaer. Ens veiem l'any vinent, bon estiu a tothom!


Casal d'estiu. Setmana del 24 al 28 juliol 2023