05 de juliol 2023

Sortides Casal Jove. Setmana del 10 al 14 de juliol 2023

Aquest dilluns arranquem amb la tercera setmana de la 3a Edició del Casal Jove organitzat per la FBC. Cada setmana publicarem un petit resum amb què farem durant la setmana, adreces d'interès, material…

Recordem les adreces de sortida del Casal Jove

Vallcarca Nord: Sortida de l'Escola Segarra (carrer Gòlgota número 2)

  • Horari d'entrada: 9.00  h
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.

Nou Patufet: Sortida de l’escola Nou Patufet (carrer de Bruniquer número 25)

  • Horari d'entrada: 9.05 h.
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.
Bon Pastor: Entrada per carrer Flix / sortida per carrer de l’Estadella

  • Horari d'entrada: 9.05 h
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.

Aquestes són les activitats que realitzarem durant aquesta setmana on especifiquem el material necessari per a dur a terme aquesta activitat. Recordem que és obligatori portar la targeta de transport. Com que la majoria d’activitats són a l’exterior recomanem portar aigua i crema solar. Farem sempre una parada per a esmorzar.

·        dilluns 10

Salting d'Hospitalet. Anem al Salting Hospitalet, a Hospitalet de Llobregat. Cal portar roba còmoda i, si es té, mitjons antilliscants. 

·        dimarts 11

Bàsquet i Vòlei Platja. Anem a la platja del Bogatell, a l'alçada de les pistes de bàsquet de Poblenou. Jugarem una estona a bàsquet, a vòlei platja i farem una remullada. Cal portar caçat esportiu i banyador. Hi ha canvi de dia segons Planning.

·        dimecres 12

Jocs Olímpics a Montjuïc: Pujarem la Muntanya de Montjuïc i a l’anella Olímpica realitzarem diferents proves. Les proves seran individuals i col·lectives. Sobretot portar roba còmoda per fer esport, molta crema solar i moltíssima aigua.

·        dijous 13

Dia de la roda i platja. Cada casal sortirà cap a la platja sobre rodes. Poden portar bicicleta, patins, skates, patinets... el que es vulgui. En cas de no poder/voler anar sobre rodes, un monitor baixarà a la platja en transport públic. Hi ha canvi de dia segons Planning.

·        divendres 14

Illa Fantasia:  No calen paraules, un clàssic de l’estiu del casal. Aquest dia tornarem sobre les 17.00 per aprofitar més el dia. Cal portar banyador, tovallola, xancletes, crema solar i roba de recanvi. Hi anirem en autocar. 

Encara queda alguna plaça per al torn 4 de la Pernocta, anem a una casa de colònies dues nits. En breus tancarem inscripcions.

Tota la informació del Casal Jove també la podeu trobar: 

Al web de l’escola https://noupatufet.coop/

Al web de la FBC https://campus.basquetcatala.cat/casal-jove-2023/

Al telèfon 696 481 686 (trucar o Whatsapp).