14 de juliol 2023

Sortides Casal Jove. Setmana del 17 al 21 juliol 2023

 Ja tenim aquí la tan esperada setmana de la Pernocta del Casal Jove. Després de la setmana amb el número més alt d'infants i joves, anem per la Pernocta. 

Com ja sabreu aquesta setmana està inclòs el dinar de cada dia. Dimecres només cal portar l'esmorzar. El dinar de dimecres el fem a la casa de colònies. 

El menjar de tota la setmana està inclòs, per tant, tothom pot sortir a les 15.00 h, però si hi ha algun jove que dilluns o dimarts vol dinar a casa, l’hora de sortida serà les 14.00 h. Agrairíem que ens aviseu amb temps si no es queden a dinar.

Recordem les adreces de sortida del Casal Jove

Vallcarca Nord: Sortida de l'Escola Segarra (carrer Gòlgota número 2)

  • Horari d'entrada: 9.00  h
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.

Nou Patufet: Sortida de l’escola Nou Patufet (carrer de Bruniquer número 25)

  • Horari d'entrada: 9.05 h.
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.

Bon Pastor: Entrada per carrer Flix / sortida per carrer de l’Estadella

  • Horari d'entrada: 9.05 h
  • Horari sortida: 14.00 h sense dinar/ 15.00 h amb dinar.

Cada dia cal portar aigua, esmorzar i targeta de transport. 

Per anar a Caldes d’Estrac el bitllet de tren els hi comprem les persones organitzadores del Casal.

Tot seguit teniu les activitats que realitzarem durant aquesta setmana on especifiquem el material necessari per a dur a terme aquesta activitat. Aquesta setmana, el dimecres marxem de pernocta i no tornarem fins divendres després de dinar. L’hora estimada d'arribada serà cap a les 16.00 h més o menys.

·        dilluns 17

Platja de Montgat.  Anirem a la platja  on farem alguna dinàmica per fer grup i preparar-nos per a la pernocta. Cal portar banyador, tovallola, crema solar, aigua i targeta de transport. 

·        dimarts 18

Escape Room Outdoor. Anirem als voltants de la Sagrada Família a fer un Escape Room pel Barri. Caldrà portar roba còmoda i sabatilles esportives perquè caminarem força.

·       De dimecres 19 a divendres 21 

Pernocta.

L'activitat estrella d'aquest any. Fem cinc cèntims del que farem a la pernocta:

Dimecres. A primera d’hora del matí sortirem cap a Caldes d’Estrac. Un cop allà farem una estona de platja i pujarem cap a la casa a l'hora de dinar. Després de dinar repartirem habitacions, descansarem una miqueta i farem activitats esportives. En acabar, farem piscina, jocs i sopar. Després de sopar, sorpresa. Només us demanem que portin una muda que es pugui tacar una miqueta per si un cas.

Dijous al matí després d’esmorzar baixarem una estona a la platja. Després pujarem a la casa, farem una mica de piscina i dinarem. Després de dinar i descansar, farem un torneig de bàsquet, piscina i jocs de coneixença. Al vespre, després de sopar a la casa, munten una minidisco. Estaria bé que per a la minidisco portin una muda d'arreglar.

Divendres matí, després d’esmorzar, la idea és fer alguna activitat per la casa i piscina. Recollir una mica i després de dinar tornar cap a Barcelona.

En el supòsit que algun jove vulgui portar diners o mòbil és sota la seva responsabilitat. El jove que ho vulgui pot deixar el mòbil i els diners al monitor perquè ho guardi.

Material que cal portar a la pernocta:

  • Un parell de mudes esportives i sabates esportives
  • Roba còmode
  • Pijama
  • Un o dos banyadors
  • Xancletes
  • Tovallola per piscina/platja i una per a la dutxa
  • Llençols o sac de dormir. Preferiblement llençols perquè farà molta calor
  • Necesser amb estris de neteja personal
  • Una muda d'arreglar per la minidisco (opcional)
  • Samarreta groga del Casal. Qui no en tingui, li donarem dimarts.

Petit incís: Entenem que són adolescents i que van molt a la seva, però estan sota la responsabilitat de la coordinació i monitors del Casal. És per això que si algun o alguna jove marxés pel seu compte sense coneixença dels monitors haurem de prendre mesures. Volem garantir la seguretat de les vostres filles i fills en tot moment. Durant la setmana anirem parlant de les diferents normes de convivència que seran clau complir per al bon funcionament de l'estada.

Aquí teniu l'enllaç a la pàgina web de la casa de colònies: https://www.eurostage.cat/ i el menú dels tres dies 


Tota la informació del Casal Jove també la podeu trobar: 

Al web de l’escola https://noupatufet.coop/

Al web de la FBC https://campus.basquetcatala.cat/casal-jove-2023/

Al telèfon 696 481 686 (trucar o Whatsapp, Xavi Vàzquez).