15 d’abril 2024

Reunions: Casal d'estiu i Casal Jove

La reunió del Casal d'estiu on s'explicaran les activitats, les sortides i podreu conèixer l'equip de persones de coordinació i monitores i monitors del Casal, es farà dilluns 29 d'abril a les 17.15 h a Nou Patufet, C/ Bruniquer, 25.

Aprofitem, també, per recordar que el període de sol·licitud d'ajut econòmic acaba el 3 de maig. Aquest tràmit es fa telemàticament un cop s'hagi fet la  inscripció al Casal. No s'haurà d'abonar cap import fins que la Comissió d'Ajuts comuniqui a la persona sol·licitant l'atorgament de l'ajut i l'import corresponent, o bé la denegació de l'ajut. Podeu consultar tota la informació sobre el funcionament, els barems i el procés de tramitació a https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques o al manual adjunt.

Com a novetat, aquest estiu hi haurà casal la setmana del 2 al 6 de setembre. Aquesta setmana, però, no entra en el paquet de descomptes i en l'ajut econòmic.
La reunió del Casal Jove serà telemàtica el dimecres 15 de maig a les 18.00 h.
Aquí teniu l’enllaç de la reunió:  https://teams.live.com/meet/9467352739942?p=n83ZfyqsVzYHfsOi

Tenim moltes ganes de tornar a veure als vostres fills i filles i passar-ho superbé.

Des de la Fundació del Bàsquet Català ja estem preparant una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes, així com les esperades sortides setmanals.

Aquest any com a novetat obrim inscripcions per als joves de fins a 17 anys, i només hi ha l'opció de fer de 9:00  a 15:00  amb el dinar inclòs.

Ja estan les inscripcions obertes. No us quedeu sense plaça!

Aquest any seguim amb les activitats que tan bé van funcionar l’any passat: tornejos de bàsquet, de vòlei platja, pista de bitlles, esports aquàtics... amb alguna novetat. Aquest any volem fer més Gimcanes a diferents espais de la ciutat de Barcelona. Farem gimcanes de coneixença, de cooperació, esportives i a la platja. Amb un Scape Room outdoor inclòs.

Si l’any passat va ser genial, aquest any serà la bomba, i tornem a fer dues nits de Pernoctació! Aquest any dormim a dins la casa!

La Pernocta es realitzarà a la Casa de Colònies Eurostage, a Caldes d’Estrac, en un entorn immillorable per a la pràctica esportiva: pistes de bàsquet, de vòlei, de futbol, piscina, la platja... Al següent enllaç hi trobareu informació de la casa de colònies: https://es.eurostage.cat/ 

Cada setmana rebreu un mail informatiu amb què farem durant la setmana i el material que cal portar.

Si teniu amics i amigues que no saben que fer aquest mes de juliol, ja sabeu: al CASAL JOVE ens ho passarem genial.