27 de juny 2024

Fotografies Torn 1. Del 25 al 28 juny 2024

Primera setmana del casal d'estiu 2024. 

El grup dels grans hem anat a la platja de Badalona el dimecres i al Salting de l'Hospitalet el divendres. Hem començat ben fortes! El grup de primària hem pogut descobrir un nou esport com és el rugbi i hem estat practicant l'agilitat i el salt com si es tractés de superherois per després arribar a la sortida del Salting i poder donar-ho tot!

El grup dels petits hem fet la sortida estrella al Poble Espanyol. Hem explorat el fascinant món dels colors, mitjançant activitats creatives i pedagògiques. Hem gaudit de jocs d'aigua i de la sortida al Poble Espanyol, on hem fet una gimcana on ens convertíem en pirates mentre els més grans l'exploràvem i ens preparàvem per a la festa major.

 • I3 + I4 hem fet una GIMCANA PIRATA: Pirates a la vista!! En grups de 6 o 7 participants, i amb un monitor/a del casal, hem navegat pel recinte amb un vaixell fins a completar la ruta. Per seguir el camí hem hagut de trobar banderes pirates i resoldre els reptes que se'ns anaven plantejant en cada un dels punts on trobàvem la bandera. Quan hem arribat al final de la ruta... atenció! Començava una batalla naval amb la resta de vaixells, intentant no fer aigües! 

 • I5 + 1r VISITA TEATRALITZADA: Un híbrid ben original i exclusiu del Poble! En Xisco, un treballador de manteniment que fa anys que treballa al Poble Espanyol, ens ha explicat els orígens, els secrets i les anècdotes més ben guardades perquè descobríssim el Poble de manera divertida i teatral! Atenció... No ha estat una visita guiada apta per a qualsevol... calia estar preparades i obertes a qualsevol cosa que podia passar! 

 Aquí podeu veure un recull de fotografies de la setmana 
  Casal d’estiu. Torn 1. Del 25 al 28 juny 2024