21 de juny 2024

Sortides casal d'estiu. Torn 1 del 25 al 28 juny 2024


*Com que la sortida al “POBLE ESPANYOL” és nova al nostre casal, us l’expliquem una mica millor a continuació. Farem dos grups:

I3 + I4 GIMCANA PIRATA: Pirates a la vista!! En grups de 6 o 7 participants, i amb un monitor/a del vostre casal, haureu de navegar pel recinte amb un vaixell fins a completar la ruta. Per seguir el camí caldrà trobar banderes pirates i resoldre els reptes que se us aniran plantejant en cada un dels punts on trobeu la bandera. Quan arribeu al final de la ruta... atenció! Començarà una batalla naval amb la resta de vaixells. Intenteu no fer aigües!

• I5 + 1r  VISITA TEATRALITZADA: Us proposem un híbrid ben original i exclusiu del Poble! En Xisco, un treballador de manteniment que fa anys que treballa amb nosaltres, us explicarà els orígens, els secrets i les anècdotes més ben guardades perquè descobriu el Poble de manera divertida i teatral! Atenció... No és una visita guiada apta per a qualsevol... cal estar preparats/des i oberts/es a qualsevol cosa que pugui passar!